Danas sam kupio Cruze 2.0D u hečbek varijanti, 163 KS, LT+ nivo opreme. Da budem precizniji, danas sam ga platio, tako da ću tek za par dana moći da ga vozim
E sad, ko će dočekati, pa moram ovde da postavim pitanje, jer sam pregledao forum dosta detaljno i nisam našao da je neko napisao to što me interesuje.
Naime, s obzirom da često putujem do Mađarske, Austrije i Nemačke, često u žurbi, zanima me potrošnja pri različitim brzinama na auto putu. Video sam YT video jednog momka iz Makedonije koji je uključio tempomat na 100 Km/h i tu mu potrošnja varira između 3.4 i 4.0l. No, 100 Km/h nije brzina koja me zanima
130
150
160
180
Takođe me zanima pouzdanost bord kompjutera, u smislu da ako na njemu piše da je ostalo goriva za XX kilometara, da li je to zaista tako. Recimo, na prethodnom autu sam često dolazio do pumpe sa gorivom za manje od 10 Km po bord kompjuteru. Rekord je 4
I još jedna molba: preporuka za domaće pumpe na kojima sipati dizel. Znam da svako ima svog favorita, a moja poslednja iskustva su od pre 3 godine, kada mi se OMV dizel smrzao na Kopaoniku na -15C pa su morali da me šlepuju u neko selo podno planine da mi se odledi auto u toploj garaži. Posle toga sam kod nas sipao isključivo na NIS pumpama (nije se zaledio ni na -26 koliko je bilo jedne noći) i bio sam zadovoljan. Kakva je sada situacija po vašem mišljenju?
Hvala na vremenu koje ste odvojili da ovo pročitate